Over SGM Distribution

SGM Distribution

SGM Distribution brengt de nieuwste producten en merken naar jou!
Omdat wij geloven in goede service en de merken die wij voeren hebben wij onze kennis gebundeld. Het team bestaat uit young and old professionals die deelnemen aan een global world waarin iedereen welkom is en waar voor iedereen de nieuwste merken en producten binnen handbereik liggen. Onze specialisaties bestaan uit sourcing, logistiek, marketing & sales. Met de nieuwste technologieën en de “drive to succeed” mentaliteit verbonden aan een hoog service nivo komen wij graag in contact met jou.

Ons Verhaal

Van een familieboek naar realisatie, jong en al wat ouder, een wereldse interesse, vrouwen en mannen, ontdekten wij dat alles samenwerkt, herkenbaar is en bereikbaar kan zijn voor iedereen.

Sommige merken profileren zich alleen in de UK of de USA, de bakermat van cosmetica, en juist die merken willen wij naar de Benelux brengen met een bruisend team vol met nieuwe ideeën en de spirit “to make it happen”.

Onze achtergrond is pure en innovatieve kunst, advocatuur, apotheken, parfumerie zaken en haute couture mode samengebracht in een nieuwe generatie met een professioneel en bruisend team. Een team dat met hun voeten op deze aardbol staat en elkaars kwaliteiten versterkt en verbindt. Geïnteresseerd in reizen, nieuwe duurzame ontwikkelingen en cultuur in de breedste zin van het woord.

Wil jij kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op.

AROUND THE WORLD

Ons team is dagelijks "on the road" om de meest hippe, vernieuwende en vooruitstrevende merken te vinden in deze global world. Bijvoorbeeld CTZN ons eerste merk "of the world".

We Find

Het quality team onderzoekt het merk, de ingrediënten en het bedrijf. Pas als zij overtuigd zijn, gaat het marketing team aan de gang om het merk zo goed mogelijk bereikbaar te maken voor jou.

We Share

Ons team is dagelijks "on the road" om de meest hippe, vernieuwende en vooruitstrevende merken te vinden in deze global world. Bijvoorbeeld CTZN ons eerste merk "of the world".